Informatika tanfolyamok 


Feliratkozás hírlevelünkreLeiratkozáshoz kattintson ide

Balla Róbert

Oktatott tanfolyamok:
Adobe Photoshop KezdőBalla Róbert Borisz eredetileg képzőművészként képzelte el a jövőjét, de a digitális technológia végül új utakra vitte. A kilencvenes évek végén egy alkotótáborban ismerte meg a Photoshopot, a következő kiállításán már az ezzel a szoftverrel készült képeit mutatta be a közönségnek. Azóta is napi szinten dolgozik vele. Tapasztalatait örömmel osztja meg másokkal is a Szoftversuli Photoshop tanfolyamain.
Berdár Ákos

Oktatott tanfolyamok:Berdár Ákos, több mint 10 éve használja munkaeszközként az Adobe termékcsalád szoftvereit . Jelenleg Magyarország vezető média cégénél, felel a legkülönbözőbb digitális és offline megjelenések arculatáért. Weboldalak, mobil applikációk, animációk, digitális és print magazinok készítésében vállal kreatív szerepet, kihasználva a legmodernebb eszközök előnyeit. Naprakészen követi a média világának teljes átalakulását.
Dai-Lon Weiss

Oktatott tanfolyamok:Lived and worked in Dubai, as a Promotion Producer for major media studios for over 5 years, as has had several short films nominated at various film festivals.
Then moved to Hungary with his wife and now own and operate an Event photography and video business, specializing in high-end fashion and narrative coverage.
With a passion for exploring and extreme sports, I have embraced common, everyday technology and utilized the full potential capture powerful moments, then too retell those stories in an effective and meaningful way.

Ita Balázs

Oktatott tanfolyamok:Ita Balázs lassan két évtizede használ zenei alkalmazásokat, melyek elméleti és gyakorlati alapjait elsősorban hardverekre alapuló stúdiómunkák során alapozta meg. Ezenkívül több, zenészek számára ismerős termék (E-MU Ultra samplerek, E-MU Proteus 2000, Emagic Logic DAW) teljes magyar leírását készítette el a magyar forgalmazó számára, e termékek aktív használója is volt.
Szakterülete a sound design, sampler és szintetizátor hangok valamint audio hangmintatárak gyártása, ennek során már több mint 8 év óta a Steinberg Cubase stúdiószoftvert használja fő alkalmazásként.
Kocziszky Attila

Oktatott tanfolyamok:Kocziszky Attila a 90-es évek óta foglalkozik rádiós reklámok, szignálok és promóciók készítésével. A 2000-es években olyan rádiók arculatán dolgozott, mint a Rádió 1, a Danubius Rádió és a Rádió DeeJay. Kedvenc szoftvere az Adobe Audition hangeditáló szoftver, amelynek a különböző verzióival már több, mint tíz éve dolgozik. Jelenleg a Magyar Televízió és a SensArt független produkciós cég munkatársa.
Kulcsár Arthur

Oktatott tanfolyamok:Kulcsár Arthur közel tíz éves szakmai tapasztalattal a háta mögött már évek óta részt vesz az Adobe videós termékcsalád népszerűsítésében, terméktámogatásában. Több mint tíz egész estés dokumentumfilm, több TV sorozat, reklámfilm és számtalan céges bemutatófilm vagy éppen rendezvény viseli keze nyomát mint operatőr, vágó és/vagy rendező. Jelenleg a saját tulajdonú Cinematic Studio-t vezeti.
Németh Katalin

Oktatott tanfolyamok:
Adobe InDesign KezdőNémeth Katalin a JPTE Művészeti karán végzett grafikusként Rajz- vizuális nevelés tanárképző szakon. Hagyományos grafikai technikákkal dolgozott, mígnem idővel a számítógép átvette ezt a területet. 2004-től Multimédia fejlesztő tanfolyam után beindult a számítógépes grafika alkalmazása munkáiban. Több területen is kipróbálta magát főiskolán és az utóbbi években kiadóknál. Eközben mindazokat a tapasztalatokat, melyeket megismert (Photoshop, Illustrator, InDesign, QuarkXPress, Premiere Pro, CorelDRAW) szívesen megtanítja másoknak. Jelenleg az UI design került érdeklődésének előterébe.
Olejnyik Attila

Oktatott tanfolyamok:
CorelDRAW KezdőOlejnyik Attila több mint tíz éve foglalkozik designnal és webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt hosszú utat járt be, foglalkozott műszaki rajzolással, kiadványszerkesztéssel és megszámlálhatatlanul sok webes megbízást teljesített. Lelkes támogatója a nyílt forráskódú megoldásoknak és szemléletnek, így örömmel osztja meg tudását másokkal is, immár ötödik esztendeje.
Popper Viktor

Oktatott tanfolyamok:Popper Viktor webfejlesztő és informatika tanár több mint 10 éve tart kiscsoportos tanfolyamokat weblapszerkesztésből és programozásból. Nagy gyakorlata van korszerű honlapok készítéséből, dinamikus weblapok logikus és felhasználóbarát kialakításából. Jelenleg saját tulajdonú webfejlesztői vállalkozásában dolgozik. 

Oktatási módszerének lényege, hogy minden tanuló önálló és tetszés szerint kialakított honlapot hozhat létre, így tanulva meg a weblapszerkesztés alapjait a saját igényeire szabva.
Révay Péter

Oktatott tanfolyamok:Informatikus, műszaki menedzser, közgazdász és fotográfus. 2007 óta foglalkozik a Lightroommal. Véleménye szerint egy fotósnak folyamatosan lépést kell tartania a szoftverek, köztük az Adobe Photoshop Lightroom korszakalkotó újdonságaival is.
Veszprémi Gábor

Oktatott tanfolyamok:Veszprémi Gábor több éves oktatási tapasztalattal rendelkező pedagógus, hatékony és lényegre törő oktatási módszereit napi szinten alkalmazza és tökéletesíti. Tanítványai - az általános iskolásoktól a felnőtt programozójelöltekig - motiváltan és elégedetten távoznak a tanteremből.
Szoftverfejlesztési gyakorlata számos rendszerre kiterjed, a kliens-szerver alapú megoldásoktól a webalkalmazásokig (RIA), legfőbb területe a Flash (AS3) webalkalmazások tervezése és programozása, hálózati kommunikációs szoftverrendszerek készítése, és az elektronikus tananyagfejlesztés.
Hivatalos Adobe tanúsítvánnyal rendelkezik a dokumentumkezelés (hitelesítés, titkosítás, elektronikus űrlapok) területén. Oktatási repertoárján elsősorban a Flash programozása (Adobe Flash, Adobe Flash Builder, FlashDevelop) szerepel.Honlap utolsó frissítése: 2018.07.06.