KÖZELGŐ TANFOLYAMOK

2018 november 10.

Adobe Illustrator

A vektoros grafika ismerete elengedhetetlen DTP szakemberek, grafikusok és designerek számára. Amíg a Photoshop teljesen kiszolgálja a pixelgrafikus szerkesztés igényeit, addig az Illustrator kimeríthetetlen lehetőségeket nyújt a professzionális vektorgrafikus szerkesztéshez. Utóbbinak nagy előnye, hogy teljesen felbontásfüggetlen, azaz bármekkora méretben felhasználható az elkészített grafikai elem minőségromlás nélkül, jelenjen meg az akár pólón, vagy óriásplakáton.

2018 november 17.

Adobe Photoshop

A program napjainkra a webdesignerek, grafikusok, fotósok és kiadványszerkesztők legkedveltebb és leggyakrabban használt alkalmazásává vált, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének hasonló területen dolgozni - hiszen ehhez elengedhetetlen egy professzionális pixelgrafikus program elsajátítása.

2018 december 01.

Adobe Photoshop

A program napjainkra a webdesignerek, grafikusok, fotósok és kiadványszerkesztők legkedveltebb és leggyakrabban használt alkalmazásává vált, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének hasonló területen dolgozni - hiszen ehhez elengedhetetlen egy professzionális pixelgrafikus program elsajátítása.

2018 december 08.

Adobe Indesign

Azoknak ajánljuk, akik a következő dolgokat szeretnék használni: kiadványok készítése, szövegek tördelése, borítók, plakátok, hirdetések, vagy akár dinamikus felületű pdf-ek, vagy eBook-ok tervezése. Weboldalakat és prezentációkat is készíthetünk segítségével, de elsősorban a nyomdai előkészítés a legfontosabb területe.

TANFOLYAMI JELENTKEZÉS

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, és kollégáink hamarosan felkeresnek.

TANFOLYAM KIVÁLASZTÁSA
SZÁMLÁZÁSI CÍM
ELÉRHETŐSÉGEK
Diák vagyok
HONNAN ISMERSZ MINKET?
Ismerőstől baráttól kollégától
Google vagy egyéb kereső
Szoftver.hu
Trans-Europe.hu
E-mail útján
Feliratkozom a Trans-Europe Kft. hírlevelére

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel


Budapest, I. em 1., Volkmann u. 2, 1026
A Széll Kálmán térről az alábbi tömegközlekedési eszközökkel lehet elérni irodánkat:
villamos: 59, 61
busz: 5, 22, 22/A, 155
Környezetbarát cégként, bizalommal ajánljuk a körzetünkben elérhető Greengo szolgáltatást is.

Bemutatkozás

Cégünk, a Trans-Europe Kft. közel 20 éve látja el a méltán népszerű Adobe szoftverek magyarországi disztribúcióját. Az elmúlt több mint két évtized aktív időszaka alatt igen széles vásárlói kört építettünk ki az informatikai piacon, beleértve diákokat, oktatási intézményeket, állami hivatalokat és az üzleti szféra kreatív felhasználóit.

Természetesen nem csupán értékesítési feladatokat látunk el hazánkban, igyekszünk az általunk forgalmazott szoftverekhez tudást és terméktámogatást is biztosítani, support, oktatóanyagok, illetve szakmai képzések, kurzusok formájában, melyek egészen az amatőrtől a profi felhasználói szintig nyújtanak alapos ismereti és gyakorlati hátteret résztvevőink számára. Megújult, kulturált tantermünkben 10 korszerűen felszerelt PC munkaállomás található, a legfrissebb verziójú Adobe szoftverekkel. Kiemelten fontosnak tartjuk a következő generációk képzését, így diákok számára 50% kedvezményt adunk bármelyik Adobe tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén. Kurzusaink színvonalát képzett, felkészült oktatóink emelik, projektor, nyomtatott és online segédanyagok hozzájárulásával. Szakképzett kollégáink tudása felöleli az Adobe grafikai, DTP/kiadványszerkesztő, webes, hangszerkesztő, valamint a videoszerkesztő alkalmazások színes területét is. Tanfolyamaink nem csupán a meghirdetett időpontban és alkalommal kerülnek megrendezésre, vállaljuk egyéni, csoportos, céges képzések lebonyolítását is. Tantermünk bérelhető, részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Tudásra szomjazó érdeklődőinket örömmel tájékoztatjuk telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is irodánkban hétköznap 9:00 és 17:00 óra között..

Cím


[1026] Budapest, Volkmann u. 2, I. em 1.

Telefon


(+36-1) 392-0700